Nové video z modifikace Skywind slibuje návrat do Morrowindu
zdroj: tisková zpráva

Nové video z modifikace Skywind slibuje návrat do Morrowindu

23. 1. 2014 11:12 | Video | autor: Ladislav Loukota |

Zatímco jisté historické RPG načalo poslední třetinu požadované částky, opodál je zase o krůček blíže k realizaci jiné, starší fantasy RPG. Jmenuje se Skywind a jedná se o totální předělávku TES: Morrowind v enginu Skyrimu.

Nedávno popsané vývojářské peripetie byly zjevně úspěšně překonány, alespoň o tom svědčí množina nových záběrů. Nové video představí tradiční exoticko-pustou atmosféru Morrowindu plnou divných kamenů, vrátí vzpomínky na srandovní helmy městských stráží a mihne se rovněž interiér dungeonů... Inu, ty by se v rámci předělávky mohly dočkat trochu vypucovanější grafiky. Pro další panoamata, na něž nedošlo ve videu, můžete zabrousit sem.

Na každý pád je rozverné, že po Black Mesa na PC míří další skutečný remake, nikoliv jen HD předělávka původního kódu či naopak reboot měnící původně veselou story do temné tragédie. Až to jednoho vede k úvaze, jestli by podobných projektů z oficiálních kanálů nemělo proudit trochu více...

Pokud se nic nepokazí, což je u podobných projektů skoro jisté, Skywind by měl dorazit na konci roku. Možná dokonce i tohoto!

Nejnovější články