The Silent Age

The Silent Age

Články

Adventura The Silent Age, v níž se procházíte zničeným světem, vyšla zdarma na PC

Pradávné přísloví nás varuje, abychom bez poplatku získanému oři nekoukali na dentální výbavu, ale v případě The Silent Age se rozhodně vyplatí udělat výjimku a prolustrovat ji trochu podrobněji. Jde o graficky jednoduchou, ovšem o to stylovější point-and-click adventuru, v níž se vypravíte do budoucnosti roku 2012, jen abyste zjistili, že nastala apokalypsa. Vaším úkolem je najít způsob, jak katastrofě zabránit, a vrátit se zpátky domů do 70. let. Výsledek je velmi zábavný a jak už jsem naznačoval, hra je zcela zdarma.

Vychází první díl časem cestující adventury Silent Age

Pokud máte rádi point and click adventury a máte iOS nebo Android zařízení, mohl by vás zajímat nezávislý kousek jménem The Silent Age, k němuž právě vyšla první epizoda. Hra začíná v roce 1972, kdy hlavní hrdina, údržbář Joe, skoro doslova zakopne o stroj času. Umírající chlapík mu u něj sdělí, že v budoucnosti lidstvo postihne strašná zkáza a na Joeovi je, aby jí zabránil.

Nezávislý rozcestník – kostky jsou vrženy

Nezávislý Portal s kostkami? Potenciálně nejlepší snowboardová hra? Kalifornská březost? Nebezpečí kaskadérů? 2012 pravděpodobně dost brutálním rokem? Jen se pořádně rozhlédněte…