Race the Sun

Race the Sun

Články

O další hře autorů Race the Sun rozhodují ve velkém turnaji hráči

Tvůrci minimalistické závodní hry Race the Sun (recenze) se rozhodli, že o jejich příští hře rozhodnou hráči. Studio prý v poslední době vytvořilo spoustu prototypů, ale sami neví, který nechat v pomyslném šuplíku, který naopak proměnit v plnohodnotnou hru. Na řadu tedy přichází oznámení Prototype Showdown - turnaje všech prototypů od tvůrců z Flippfly. Klasickým vyřazovacím způsobem se mezi sebou vždy utkají dva prototypy a z vítězného prototypu nakonec vznikne hra.

Vata v Trubce - videa na Youtube mění herní svět a ukazují nám celebrity budoucnosti

Vzhledem k letní pauze je LEVEL s pořadovým číslem 244 stále ještě na stáncích a vy si jej můžete v papírové či elektronické verzi koupit až do 19. září, kdy na stánky přistane zbrusu nové číslo 245. Ale ještě než se tak stane pro vás máme upoutávku v podobě kompletního článku. Tentokrát jsme sáhli rovnou do aktuálního Levelu 244, ve kterém se kromě jiného objevil i článek Martina Bacha o fenoménu youtuberů a o penězích, které se kolem něj točí.

Bleskovky

  • 29. 4. 2015 - Členové PS Plus programu obdrží 6. května zdarma hry Ether One (PS4), Guacamelee! Super Turbo Championship Edition, The Unfinished Swan (PS4, PS3, PSV), Race the Sun (PS4, PS3, PSV), Murasaki Baby (PSV) a Hohokum (PS4, PS3, PSV).

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
2. ledna 2014
Recenze