Tvůrci Walking Dead prý pracují na hře podle Game of Thrones
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Walking Dead prý pracují na hře podle Game of Thrones

22. 11. 2013 11:30 | Preview | autor: Adam Homola |

Telltale Games se v epizodickém modelu našli a poslední dobou jsou jako na koni. Jurský Park se jim sice moc nepovedl, ale s Walking Dead zažili takový úspěch, jaký snad ani nečekali. Teď rozjíždí novou epizodickou sérii The Wolf Among Us, jejíž první epizoda je podle Miloše hodně povedená. Není to samozřejmě jediná věc, na které se v Telltale pracuje, ovšem nic jiného kromě druhé sezóny Walking Dead oficiálně oznámeného není.

Podle IGN prý kutilové z Kalifornie začali nedávno připravovat novou sérii podle jedné z velkých a populárních značek současnosti - Game of Thrones (Hra o Trůny). Zatím se ještě neví, jestli Telltale pojedou jen podle seriálu, nebo se budou držet pouze knih. Pak by se totiž jejich dílo nemuselo vůbec jmenovat Game of Thrones, ale třeba jen A Song of Ice and Fire.

Telltale nejsou žádní nováčci ve výrobě her podle licencí, ostatně mají na triku Monkey Island, Wallace a Gromita, Back to the Future, Sama a Maxe nebo už zmíněný Jurský Park či Walking Dead. Šéf Telltale, Dan Connors, navíc nedávno poškádlil fanoušky na Redditu s tím, že se už nemůže dočkat, až oznámí nějaké další licence na kterých pracují, protože prý spadají do ranku “vysněných značek”.

Mohla by to být značka Game of Thrones, ale může by to být třeba i něco ze Star Wars. Jejich vztah s LucasArts byl nadstandardní a byť už to má tohle legendární studio za sebou a všechno přešlo pod Disneyho, naděje umírá poslední... Obecně vzato bude ale zajímavé sledovat co z Telltale vypadne, ať už to bude cokoliv.

Podobně zpracovaných her na trhu zase tolik není a studiu se to většinou podaří. Za pár týdnů tu navíc bude předávání cen VGX, kde se bude oznamovat několik fungl nových her. Možná se dočkáme Fallout 4, určitě tam bude Titanfall a snad přijdou právě i pánové z Telltale se svým novým projektem. A že by přišlo třeba i nové Uncharted pro PlayStation 4?

Nejnovější články