Křehké spojenectví z Kane and Lynch 2
zdroj: tisková zpráva

Křehké spojenectví z Kane and Lynch 2

18. 5. 2010 19:19 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

V jakém bodě zradíte své spoluhráče pro pár zlaťáků? + TRAILER

Obrázek zdroj: tisková zpráva IO Interactive novinářům předvedli mód Fragile Alliance z multiplayeru Kane and Lynch 2: Dog Days. Má se to s ním zhruba takhle: v první rundě se všichni hráči postaví na stranu zlodějů a pokusí se ukrást lup. Komu se podaří se dostat přes policajty, ovládané umělou inteligencí, a doběhnout až ke smluvenému autu včas (tedy než odjede), rozdělí si s ostatními lup rovný dílem. Takhle to funguje obvykle jeden nebo dva první zápasy. A pak to přijde.


Kane and Lynch 2 - singleplayerová verze Fragile Alliance

V módu Fragile Alliance totiž budete moci své spoluhráče zradit nebo si je dokonce vzít za lidský štít. Výhoda je jasná, čím méně lidí doběhne ke smluvenému autu, tím větší díl peněz si odnesete. Hráči si tohle brzy uvědomí a začnou se v nejrůznějších místech mapy navzájem odstřelovat, samozřejmě za vítané asistence počítačové AI, které tím pádem ubývá práce. Na zmiňované novinářské přednášce došlo dokonce k tomu, že několik hráčů na začátku hry šlo opačným směrem, udělali tým, počkali si na zbytek těch, kteří jim donesou zlato, a pak je nemilosrdně postříleli.

Jednotlivým soubojům na živosti přidává velká míra interakce s prostředím (např. možnost vyhodit do povětří hasící přístroj) a také jednotlivé možnosti. Když třeba do auta doběhnete jako první, budete mít možnost usmlouvat s řidičem dohodu 50/50 a nechat ostatní za sebou. Tím si zajistíte všechen lup sami pro sebe, v dalším kole vás ostatní ale okamžitě a nemilosrdně popraví, to si můžete být jisti. V takovém případě ale třeba přijdete znovu na svět v podobě jednoho z policejních důstojníků - pokud byste svého vraha našli a zabili ještě v tomto kole, dostanete za to extra body navíc.

Kane & Lynch 2 vyjde v srpnu pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3 - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Kane and Lynch 2: nábojů není nikdy dost  [13.5.2010 15:15]
Přepadení auta z Kane and Lynch 2  [3.5.2010 12:12]
Kane and Lynch 2 přiblíženo  [26.11.2009 10:10]

zdroj: Joystiq

levis

Nejnovější články