Kdy vyjde World of Warcraft v Evropě?
zdroj: tisková zpráva

Kdy vyjde World of Warcraft v Evropě?

3. 10. 2004 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Poslední zářijový den bylo zahájeno evropské uzavřené betatestování očekávané masivně multiplayerové RPG World of Warcraft, zasazené do fantasy světa známé strategie.

Testování, v němž budou vybraní hráči zkoušet možnosti nejposlednější verze hry, bude mít několik fází. Zpočátku bude kromě toho probíhat pouze v anglickém jazyce, ale později do něj mají být začleněny i Němčina a Francouzština. My vám dnes z World of Warcraft můžeme nabídnout balík čerstvých ukázek a informaci, že se během tohoto měsíce dočkáte také článku shrnujícího dojmy z hraní bety.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Magazín PC.IGN v souvislosti s World of Warcraft včera mimochodem zmínil jakýsi dokument od VU Games, který redaktoři vyhrabali z velké hromady dalších papírů, a na kterém stálo (datováno ke dni 14. září), že má hra být vydána ještě letos na konci roku v Severní Americe a Koreji, na začátku příštího roku v Evropě a někdy později v roce 2005 také v Číně a Tchaj-wanu. To značí, že se příliš nepočítá s vydáním hry v různých částech světa současně. Nicméně, poslední slovo ohledně termínů vydání má poněkud netypicky samotný Blizzard, takže se teprve uvidí...
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články