Fantasy RPG Neverend má vydavatele
zdroj: tisková zpráva

Fantasy RPG Neverend má vydavatele

2. 6. 2005 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Slovenští vývojáři Mayhem Studios našli vydavatele pro svou už několik let vyvíjenou fantasy RPG s názvem Neverend, ze které vám dnes můžeme nabídnout tři nové ukázky.

Stala se jím nová vydavatelská společnost DUSK2DAWN Interactive Limited, jež už rozhodla i o tom, že hru vydá během třetího čtvrtletí tohoto roku. Tvůrci uvádí, že ti, kteří si oblíbili slavnou sérii Final Fantasy, případně ještě Fable, budou v Neverend jako doma. Základem hry je technologie Doubleform, vyvinutá přímo v dílnách studia Mayhem a umožňující interakci mezi herními postavami a prostředím, které vypadá jako fotorealistický obrázek.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Neverend vás pozve do do detailů propracovaného bohatého světa, ve kterém ztvárníte roli víly Agavaen, potomka starověké urozené rasy válečníků a kouzelníků. Spolu s ní se vydáte na dlouhou cestu po stopách jejích předků a budete mít i tu moc ovlivnit její budoucnost. A to na základě různých rozhodnutí, které bude třeba během všech těch dobrodružství učinit. Můžete se s ní spustit na cestu dobra, anebo zla. Příběh má být velmi rozsáhlý, výpravný, skýtající dlouhé hodiny zábavy. Souboje budou probíhat ve stylu již zmíněné Final Fantasy, přičemž budete moci využít množství různých útočných manévrů, stejně jako zbraní a kouzel.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články