Tvůrci Divinity: Original Sin se chlubí úpravami hry a oznamují termín vydání
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Divinity: Original Sin se chlubí úpravami hry a oznamují termín vydání

25. 4. 2014 18:45 | Novinky | autor: Adam Homola |

Nezdá se to, ale uplynul už rok od chvíle, kdy sympaťáci z Larian Studios vystavili na Kickstarter RPGčko Divinity: Original Sin, které u hráčů uspělo, když přispěli skoro milion dolarů. Vývojáři tak slaví nejen roční výročí od spuštění Kickstarteru, ale vydali i nový trailer, přes který oznámili termín vydání Original Sin. RPG pozitivní hráči by si měli zapamatovat, že nové Divinity vyjde 20. června 2014.

Nový trailer není jen hezký sestřih záběrů ze hry s datem vydání na konci. Upozorňuje hlavně na hromady změn, které tvůrci během vývoje udělali, a porovnává aktuální stav hry před kickstarterem a nyní. Rozdíl je obrovský a už jen seznam věcí, které tvůrci změnily, zabírá většinu tiskové zprávy. Kompletně třeba přepracovali systém pro generování lootu, takže byste měli dostávat mnohem lepší loot než předtím.

Do hry také přibylo 135 hudebních skladeb, včetně známých kousků z předchozích her série. Kámen na kameni nezůstal ani u vašeho statku, který prošel kompletní změnou. Vývojáři do hry přidali možnost nastavení obtížnosti, formace pro tahové i real-time souboje nebo možnost změny vzhledu hrdiny skrze Illusionist Mirror. A v neposlední řadě tvůrci přepracovali grafické zpracování schopnosti.

zdroj: Archiv

Tvůrci též zamakali na nasvícení herního prostředí, stínech a přibližování obrazu nebo na rozdávání příkazů jednotlivým parťákům, kteří se dokáží vyhýbat pastím. Můžete je deaktivovat pomocí trap kits nebo past vyhodit do vzduchu. Lariani se jednoduše neflákali. Jak se můžete sami přesvědčit na videu nebo pak přímo 20. června, odvedli kus práce. Uvidíme, jestli kvalitní kus práce.

Nejnovější články