Electronic Arts začínají v Česku, fotky z party
zdroj: tisková zpráva

Electronic Arts začínají v Česku, fotky z party

7. 11. 2003 18:18 | Byznys | autor: Redakce Games.cz |

Jak jste již možná zaregistrovali, na náš trh nedávno samostatně vstoupila jedna z nejvýznamnějších vydavatelských společností světa - Electronic Arts.

Její pražská pobočka sice zatím není moc početná, ale i tak je založení EA Czech Republic s.r.o. pro domácí herní scénu zajímavou událostí. Minimálně proto, že dosavadní vydavatel a distributor jejich her, společnost Cenega, tak přišel o jedno ze svých největších es. Novým distributorem titulů EA pro všechny platformy se totiž v ČR stala společnost Conquest Entertainment dosud známá asi jen majitelům konzolí od Nintenda, ale i její stránky zatím bohužel zejí prázdnotou.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
kompletní fotogalerie

Jak už to bývá, každá taková událost si zaslouží svoji oslavu, a tak Electronic Arts včera v klubu Mecca uspořádali svoji Jump In! party, na které se sešli zástupci snad všech firem, které u nás v oblasti her působí. Vedle samotných zástupců nové pobočky Otto Jermana (dříve Universal Music) a Borise Tománka (dříve Philips) nechyběli ani lidé z britského a amerického ústředí EA, zástupci českých papírových i on-line médií. Pozváni byli také někteří lidé z Cenegy a pro někoho celkem překvapivě též pánové z Illusion Softworks.

ProGamers zajišťovali na akci počítače, na nichž bylo možné vyzkoušet si dema a bety některých zajímavých her. Jednou z prvních, kterou EA Czech na domácí trh trh uvedli tento týden, je sportovní klání Harry Potter: Mistrovství světa ve Famfrpálu s českými titulky (Tiscali GameShop, 1299 Kč). Čtrnáct fotografií z EA party si ve střídmém rozlišení 800x600 můžete prohlédnout v naší galerii.
zdroj: vlastní zpráva

kate

Nejnovější články