V Call of Duty: Warzone se dá zabíjet i průzkumným dronem. Podívejte se na jeden z nejlepších killů
zdroj: Reddit

V Call of Duty: Warzone se dá zabíjet i průzkumným dronem. Podívejte se na jeden z nejlepších killů

24. 4. 2020 7:30 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

„Je skvělé zabíjet lidi kreativním způsobem“ by byla maličko kontroverzní věta, kdybych k ní nedodal „v počítačových hrách“. Což dodávám, a to konkrétně proto, že v Call of Duty: Warzone se pár lidem povedlo vskutku labužnické usmrceníčko. Stačil k tomu jeden malý létající robůtek a štědrá dávka plastické trhaviny.

V battle royale Call of Duty: Warzone se drony obvykle používají k průzkumu. Najdete jednoho takového krasavce v bedně, vzlétnete s ním k nebesům a diktujete svému týmu, kde se nacházejí nepřátelé. Nic jiného ani pořádně dělat nemůžete, protože dron nenese žádné zbraně.

Ale může nést něco jiného, například nenápadný pípající balíček, který, když ve správnou chvíli zmáčknete detonátor, umí pořádně zkazit den nepřátelské skupince. Tuto skutečnost nám názorně demonstroval tým uživatele „arhayden“, který se na Redditu pochlubil dechberoucími záběry.

Je to triumf tvořivosti a bezchybné spolupráce. Plácnout na drona bombu a odletět směrem k nepřátelům ještě není nic zas tak obdivuhodného, ale na poslední chvíli zarazit spoluhráče, který už už chce výbušninu odpálit, ve vyhroceném momentu zachovat chladnou hlavu, doletět do bezprostřední blízkosti ujíždějícího auta a teprve tehdy vydat pokyn…

Taková bezchybná kooperace si zaslouží potlesk, zvlášť když ji tým ještě podpořil bleskovým přesunem k místu zkázy, kde došlo k nekompromisní popravě ležících chudáků, kteří vůbec netušili, proč že jim právě pod zadkem explodoval džíp.

Ten zasloužený potlesk navíc nepochází jen od běžných smrtelníků, jako jste vy nebo já – pochvalný komentář na Redditu přidal jeden ze samotných vývojářů, art director Joel Emslie. „Beautiful squad wipe,“ napsal lakonicky. Je potřeba něco dodávat? Snad jen, že by to byl jen poloviční zážitek bez totálně nečekané Céline Dion.

Nejnovější články