Krvavý fantasy fotbal Blood Bowl 2 se na jaře podívá kromě PC i na nové konzole
zdroj: tisková zpráva

Krvavý fantasy fotbal Blood Bowl 2 se na jaře podívá kromě PC i na nové konzole

4. 12. 2014 16:40 | Video | autor: Aleš Smutný |

Jak by vypadal americký fotbal (tedy handegg), kdyby jej hrály různé národy ve světu Warhammeru? Odpověď skýtá deskovka Blood Bowl, jejíž herní reinkarnace se objevují od roku 1995. Cyanide Studios dnes oznámili, že Blood Bowl 2, která vyjde na jaře příštího roku se objeví nejen na PC, ale i PS4 a Xbox One.

V novém traileru se můžete podívat na veselou koláž všeho toho krvavého hemžení, samozřejmě i s předváděčkou jednotlivých ras. V Blood Bowl 2 tak najdete samozřejmě lidi, elfy, nepostradatelné orky, trpaslíky, skaveny i se svým cvičeným ogrem a také beastmeny. Na Blood Bowl je navíc sympatické, že nemusíte mít naučená pravidla amerického fotbalu, aby vás bavilo to masakrování na hřišti.

Když k tomu přidáte úsměvnou fantasy stylizaci, ať už jde o dresy nebo přilby, vzniká zábavný mix, který může pokazit jen jediná „drobná“ věc. A to, pokud Cyanide nezvládnou pořádně odladit samotný průběh zápasu, aby byl stejně zábavný, jako universum. Zdá se ale, dvojka není jen kalkulací, jak vyždímat značku, protože hra se chlubí třeba i novým enginem, který by měl podle slov tvůrců pořádně zdůraznit krvavou atmosféru na hřišti, což doprovodí komentář celebrit jako je Jim Johnson a Bob Bifford.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články