Filmový trailer na World of Warships ukazuje souboj Japonců s Amíky v bouři
zdroj: tisková zpráva

Filmový trailer na World of Warships ukazuje souboj Japonců s Amíky v bouři

4. 6. 2014 10:15 | Video | autor: Petr Poláček |

Jestliže doposud Wargaming „tlačil na pilu“ se svými tituly World of Tanks a v poslední době zejména World of Warplanes, v blízké budoucnosti lze od běloruské firmy očekávat důraz na prezentaci World of Warships. A když hovořím o blízké budoucnosti, myslím v prvé řadě herní výstavu E3, která proběhne v Los Angeles už příští týden, a World of Warships zde na stánku Wargaming.net nebude určitě chybět. Následující E3 video je toho dostatečným důkazem.

Na rozdíl od Světa tanků a letadel má do Světa válečných lodí prozatím přístup jen hrstka vyvolených testerů, kteří už ve virtuálním reálu zažili bitvu lodí, jaké vy zatím můžete obdivovat jen na záběrech dramatického videa.

V bouři po hladině rozzlobeného oceánu klouže americká bitevní loď USS North Carolina společně s torpédoborci USS Fletcher a USS Somers. Společnost jim dělají japonský křižník Aoba a torpédoborec Fubuki.

zdroj: Archiv

Americké a japonské válečné lodě samozřejmě nemíří k idylickému setkání a oslavě na běsnícím moři. Z nevyhnutelného střetu však vítězně může vzejít jenom jedna strana. Můžete hádat, která to bude, a ověřit si to na záběrech traileru, co se snaží navodit atmosféru jakou možná zažijete někdy v budoucnu ve hře. Další informace o hře najdete na nedávno předělané oficiální stránce, vynechat byste nemuseli ani video o vývoji hry z minulého týdne.

Nejnovější články