Oznámení a trailer z Gears of War 3
zdroj: tisková zpráva

Oznámení a trailer z Gears of War 3

13. 4. 2010 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Odpalte ohňostroje, s oficiálním potvrzením hry přišel i nový trailer s Marcusem Fenixem a Dominicem Santiagem! NEPROPÁSNĚTE

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Konec věčně nepodloženým spekulacím, odhoďte ohňostroje, protože Microsoft dnešní tiskovou zprávou konečně potvrdil střílečku Gears of War 3. Vyjde opět pro Xbox 360, konkrétně 8. dubna 2011, a její příběh se točí kolem záchrany lidské rasy v době, kdy byla všechna města na planetě Sera vyhlazena krvežíznivými Locusty. Hrstku přeživších v čele s Marcusem Fenixem dělí od poslední naděje na záchranu svého světa jen jejich nezdolná touha po přežití a společná týmová práce.

Epic Games také právě dnes v noci vypustili premiérový trailer, který světlo spatřil včera v noci na americké TV show Late Night with Jimmy Fallon. Video se jmenuje "Ashes to Ashes" a uvidíte v něm, jak Marcus Fenix a Dominic Santiago odráží vlnu locustích bojovníků:


Gears of War 3 - debutový trailer

„Při vydání prvního dílu Gears of War před třemi lety jsme si dali jasný úkol ohromit nezapomenutelným příběhem o hrdinství a obětavosti. Téměř přesně za rok se budou moci hráči na vlastní kůži přesvědčit, jak vlastně napínavý příběh Marcuse a jednotky Delta dopadne,“ říká Cliff Bleszinski, designový ředitel Epic Games. „Závěrečný díl bude jednoznačně tou největší a nejdramatičtější částí celé Gears of War série,“ dodává.

Gears of War 3 vyjde 8. dubna 2011 - více o sérii v našem zpravodajství.

zdroj: PR

levis

Nejnovější články