Tři DLC pro Dark Souls II vám seberou život od července až do září
zdroj: tisková zpráva

Tři DLC pro Dark Souls II vám seberou život od července až do září

4. 6. 2014 19:51 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Prodrali jste se s vypětím všech sil přes závěrečného bosse v Dark Souls II, hru jste (stejně jako třeba Pavel) vítězoslavně smazali a nadechli se čerstvého vzduchu s nadějí, že se opět můžete vrátit k normálnímu stylu života? Ne tak zhurta, přátelé! Zlomyslní vývojáři z From Software nechtějí, abyste žili normální život a vaše utrpení v Dark Souls II prodlouží v průběhu července, srpna a září prostřednictvím trojdílné DLC série s názvem The Lost Crowns trilogy, která vás přijde na 30 Eur. Je vám zřejmě jasné, že vás čekají nové překážky, noví nepřátelé a další desítky až stovky smrtí, ale stejně si pojďme jednotlivé kusy přiblížit.

Příběhy jednotlivých dílů DLC jsou propojeny s událostmi v základní hře. Vaším úkolem bude získat ztracené koruny krále Vendricka, což vás zavede do tří odlišných lokací.

Crown of the Sunken King

První DLC vychází 22. července pro PC a X360 verze a 23. července na PS3 verzi. Zavede vás do hlubokého podzemí a postaví proti novým bossákům i řadovým nepřátelům. Jde prý o jednu z obtížnějších oblastí, které kdy tvůrci pro Dark Souls hry vytvořili.

Dark Souls II zdroj: tisková zpráva

Crown of the Old Iron King

Druhé DLC vyjde 26. srpna pro PC a X360 verze a 27. srpna pro PS3 verzi. Tentokrát se podíváte do masivní věže, která je zahalená černou mlhou, v níž na vás číhají plameny, kouř a magie. Tohle DLC sice nenabídne nové nepřátele, ale pokusí se vás tisíckrát zabít zrádnými cestami a optickými iluzemi.

Dark Souls II zdroj: tisková zpráva

Crown of the Ivory King

K završení DLC série dojde 23. září pro PC a X360 verze a 24. září pro PS3 verzi. Třetí DLC se odehrává v prastarém chrámu, kde na vás čeká nepředstavitelná prázdnota, do nebe se tyčící zdi a mrazivé bouře. Překážkou v získání poslední koruny vám bude právě mráz, nízká viditelnost a ezoterické síly.

Dark Souls II zdroj: tisková zpráva

Nové prostředí a nepřátele z prvního DLC si můžete prohlédnout na záběrech krátké upoutávky. A protože nic jiného už na srdci nemám, přeju vám, abyste si užívali života plnými doušky, než vyjde první část DLC trilogie. Pak radovánky skončí...

zdroj: Archiv

Nejnovější články