Prostředí Dead Rising 3 je dělané ručně, zombíci jsou generovaní
zdroj: tisková zpráva

Prostředí Dead Rising 3 je dělané ručně, zombíci jsou generovaní

31. 10. 2013 11:14 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Jedním z dvacítky titulů, které budou k dispozici čerstvým majitelům konzole Xbox One v den, kdy si krásný nový stroj od Microsoftu koupí, bude i zombie sandbox Dead Rising 3. Možnosti nové konzole se hra od Capcomu chystá předvést hned na několika frontách, ale zajímavě z toho zní třeba nedávno potvrzená kombinace ručně modelovaného prostředí a procedurálně generovaných zombíků.

Zatímco ve hře neuvidíme dva stejné baráky jen proto, že všechno dělali designéři ručně, zombíci by se neměli ve hře opakovat díky kalkulacím chytrého systému, jenž nemrtvé poskládá z různých předpřipravených kousků. Obrázky a doposud vydané trailery ze hry sice dosvědčují, že rozdílnost ve vzhledu zombíků nebude drastická, ale lišit se budou. Podle vývojářů by si něco podobného nemohli bez výkonu Xbox One dovolit, a jde o jeden z důvodů, proč hra nevyšla už pro současné konzole. O tom se však ještě přesvědčíme. Nyní se v článku podívejte na krátký, ale úsměvný a dosti krvavý halloweenský trailer na Dead Rising 3, a přečtěte si základní informace o DLC, které tvůrci plánují.

...

Obsah Dead Rising 3 rozšíří po vydání celkem 4 DLC balíčky s názvy Operation Broken Eagle, Fallen Angel, Chaos Rising a The Last Agent. První kousek vyjde koncem prosince tohoto roku, zbylé uvidíme zřejmě až v roce příštím. Samostatně bude každé DLC stát 10 dolarů, takže když si je „předplatíte“ koupí season passu za 30 babek, budete mí jakoby jedno DLC zdarma. Jde tedy o klasickou nabídku, která předpokládá, že se nebojíte koupit zajíce v pytli. A někdo na to holt koule má… Já bych třeba počkal alespoň na zveřejnění detailů o obsahu jednotlivých DLC a samozřejmě na to, jak dopadne hra samotná.

Smarty.cz

Nejnovější články