Příští rok vyjde "HD remake" RPG Realms of Arkania: Star Trail
zdroj: tisková zpráva

Příští rok vyjde "HD remake" RPG Realms of Arkania: Star Trail

5. 11. 2015 15:01 | Novinky | autor: Petr Poláček |

HD remake Blade of Destiny, prvního dílu kultovní RPG série Realms of Arkania, nedopadla moc dobře (viz recenze) a následující updaty, přestože měly smysl, chyby původní verze jen zmírnily, leč neodstranily. Oznámení HD verze Realms of Arkania: Star Trail od stejného studia Crafty Studios tudíž příliš nadějí na znovuoživení slávy 21 let staré hry nevzbuzuje. Ale co já vím, třeba se stane zázrak.

HD verze Star Trail by měla vyjít ve třetím kvartále příštího roku s tím, že tvůrci společně s vydavatelem z UIG Entertainment plánují zpřístupnit hru ještě v průběhu vývoje v rámci early accessu. Zjevně se tím chtějí vyhnout šílené zabugovanosti HD verze Blade of Destiny a odladit hru ještě před vydáním s pomocí práce komunity.

„Během vývoje Star Trail se soustředíme na ideální poměr starého a nového. Chceme zachovat unikátnost značky The Dark eye a zároveň udělat hru pro 21. století,“ dušuje se producent hry Bernhard Kasch a doufám, že se podobně nevymáčkl jen pro potřeby tiskové zprávy, ale reflektuje realitu. Protože kdyby měla HD verze Star Trail dopadnout jako Blade of Destiny, bylo by lepší si zahrát originál z roku 1994...

Nejnovější články