Potrhlý T-Bone je hlavní hvězdou DLC pro Watch Dogs, co přinese nový coop mód s generovanými úkoly
zdroj: tisková zpráva

Potrhlý T-Bone je hlavní hvězdou DLC pro Watch Dogs, co přinese nový coop mód s generovanými úkoly

3. 9. 2014 19:33 | Novinky | autor: Petr Poláček |

DLC po Watch Dogs s novou příběhovou kampaní Ubisoft anoncoval dlouho před vydáním hry. Dnes konečně vyšlo najevo, že přídavek s názvem Bad Blood vyjde pro všechny verze hry 30. září (23. září pro majitele season passu) a vedle desítky misí v rámci zmíněné kampaně nabídne podporu online kooperace pro dva hráče v novém módu Street Sweep, nové lokace (Junkyard 2.0), zbraně, hračky (dálkově ovládané autíčko Eugene) a snad i zábavu díky hláškám excentrického hackera T-Bona. Leccos ohledně humoru a povahy obsahu v nové kampani ostatně naznačuje i trailer.

V desítce misí v roli T-Bona se dozvíme mnohé o jeho pohnuté minulosti, ale prvořadým úkolem je infiltrovat ještě jednou centrálu korporace Blume a zajistit, aby její operační systém ctOS přestal T-Bona brát v potaz. Zároveň jde o záchranu starého přítele v nesnázích. Mezitím si prý užijeme hackerův podivný humor a v boji i stealthu vyzkoušíme nové zbraně, obleky, perky a bojové animace.

zdroj: Vlastní

Nový mód Street Sweep je určený pro dva hráče (může jít o přátele i systémem nalezené parťáky), kteří v náhodně generovaných misí sbírají peníze, plní kontrakty a obecně řečeno se snaží dosáhnout co nejlepšího skóre, kvůli pozici v online žebříčcích.

Další informace o DLC Bad Blood nabízí následující stránka, termín vydání už znáte a obrázky i video z DLC se válí někde okolo. Myslím, že tedy máte všechno a můžete být spokojení.

Watch Dogs zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články