Nácvik E3 tiskovky Bethesdy možná prozradil představení Dishonored 2 nebo jiné hry od Arkane
zdroj: tisková zpráva

Nácvik E3 tiskovky Bethesdy možná prozradil představení Dishonored 2 nebo jiné hry od Arkane

14. 6. 2015 7:23 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Podle měsíc starých spekulací od kolegů z PC Games bychom se během tiskové konference Behtesdy na začátku E3 měli dočkat nejenom odhalení Fallout 4 a nového Dooma, ale též ukázky z Dishonored 2. Jestli jde o spekulace pravdivé, se všichni dozví v noci z nedělě na pondělí. Údajný záznam z testovacího streamu na Twitchi každopádně naznačuje, že během tiskovky vystoupí Raph Colantonio a Harvey Smith, aby představili buď právě Dishonored 2, nebo úplně jiný projekt od Arkane Studios. Kdo to může s jistotou tvrdit, když během audio záznamu vlastně nepadne ani jednou zmínka o Dishonored 2...

V tuhle chvíli se můžete na půlce internetu dočíst, že nechtěně naživo přenášená debata mezi Colantoniem a Harvey Smithem potvrdila oznámení Dishonored 2 během tiskovky E3. Fajn, možná k tomu dojde. Zároveň ale v průběhu záznamu neslyším ani jednou, že by kdokoli hovořil o Dishonored 2. Během údajného nácviku a ladění výstupu Colantonia a Smithe totiž ani jednou zmínka o hře nepadne - jenom výraz "honored" (poctěn) ve smyslu "je mi ctí, že tu s vámi mohu být" nebo tak něco. Ale možná jde pouze o sofistikovaný troling nedočkavých hráčů, kteří jsou plní spekulací o Dishonored 2 a rádi už by se o hře dozvěděli nejenom něco konkrétního, ale hlavně měli jistotu, že po více než roce spekulací se na ní opravdu pracuje.

V tuhle chvíli je tedy pravděpodobné, že Colantonio a Smith za Arkane během tiskovky vystoupí a něco zmíní nebo oznámí. Možná půjde o Dishonored 2, možná třeba o nějaký nový projekt. Nebráním se ani jedné z alternativ.

Nejnovější články