Door Kickers je nezávislá taktická strategie ve stylu Rainbow Six
zdroj: tisková zpráva

Door Kickers je nezávislá taktická strategie ve stylu Rainbow Six

21. 5. 2013 12:39 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Realistická akční taktická strategie o SWAT týmu? A viděná shora, tedy 2D? Door Kickers se rázem stává velmi zajímavě vypadajícím projektem. Momentálně se hra nachází ve fázi hratelné alfy, do které se za předobjednávku můžete dostat. Jinak jde ale pro projekt hlasovat na Greenlightu, kde se dočtete i detaily ohledně dalších plánů vývojářů.

Celkem se vám dostane pod ruku šest různých typů jednotek a proti vám bude stát deset typů nepřátel. Hra vám dovolí plánovat kroky dopředu, ale nebude zde žádná pauza, žádné akční body, vše bude probíhat v reálném čase, jak by se odehrávala akce SWATve skutečnosti. Svým svěřencům budete moci měnit výbavu, která ovlivní jejich vlastnosti a chování v akci.

Door Kickers vypadáí opravdu zajímavě a nadějně. Už jen proto, že taková taktická akční strategie o pečlivě naplánovaných zásazích speciálů a nutnosti reagovat na případné nečekané události, tu prostě chyběla. Tohle je možná trochu netradiční přístup k látce, ale co na tom, když to bude fungovat, jak má? Další informace, třeba hardwarové nároky, najdete na oficiálních stránkách a víc vám mohou prozradit i trailery, kde je k vidění hlavně a především hra samotná.

...

Nejnovější články