Anglický horor Allison Road se snaží vyděsit hráče přes Kickstarter
zdroj: tisková zpráva

Anglický horor Allison Road se snaží vyděsit hráče přes Kickstarter

22. 9. 2015 18:48 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Před časem jsem se rozepsal o zajímavě vypadajícím atmosférickém hororu Allison Road, který se má odehrávat během několika bezesných nocí na předměstí Manchesteru. Hrdina se probouzí někde na klidném místě a z předchozích událostí neví nic, neví dokonce vlastně ani to, kam se poděla jeho rodina. A pokud se chcete dozvědět, co se v Allison Road stalo, tak raději urychleně zavítejte na Kickstarter, kam autoři se svým projektem po dlouhém vývoji zamířili.

Kickstarter stránka hry avizuje, že tvůrci chtějí ten pravý hororový zážitek vybudovat především na příběhu. Je však otázkou, nakolik autoři dokáží dostát svým slibům a nakolik se v případě takového výroku jedná o marketingový tah a snahu přilákat širší pozornost.

Tvůrci se zaklínají, že tým je poskládaný ze zkušených profesionálů a z lidí, kteří do své práce umí dát maximum. Výsledkem by tak měl být na nejnovějších technologiích (Unreal Engine 4 a podpora Oculus Rift) horor s pořádnou hloubkou.

zdroj: Archiv

Důraz chtějí vývojáři klást i na zvukovou stránku, na celkovou atmosféru, ale třeba i například na stealth přístup ke hraní – jakmile totiž padne noc, jde do tuhého, objevují se noční můry a rozeznat realitu od fikce může být těžší a těžší, takže není dobré na sebe jakkoli upozorňovat.

Kolem a kolem zatím Allison Road působí jako solidní hororový zážitek, takže pokud je tento žánr váš šálek kávy, prozkoumejte Kickstarter a snad i projekt podpořte. Inspirovat vás k takovým myšlenkám může i Kickstarter trailer, který spíše než záběry ze hry vypichuje hlavní pozitiva tohoto zajímavě vypadajícího hororu a přibližuje fanouškům zákulisí vývoje.

Nejnovější články