AfterFall: InSanity je akční survival horor a už se blíží
zdroj: tisková zpráva

AfterFall: InSanity je akční survival horor a už se blíží

27. 9. 2011 17:51 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Na sever od nás, v Polsku, vznikla další zajímavá nezávislá hra (už jsme o ní dříve informovali), která se tentokrát podívá do neradostné budoucnosti lidstva. Svět Afterfallu není takový, jak jej známe. Druhá světová válka dopadla trochu jinak, než v našem reálu, a ta třetí přišla v roce 2012. Ani ta ale nebude předmětem Afterfall: InSanity. Ta se odehrává v roce 2032, kdy už lidstvo plně sklízí plody své nukleární války a nutno říci, že jde o hodně prohnilá jablíčka.


Lidstvo se před radiací a válkou ukrylo do podzemních bunkrů, z nichž se časem vytvořila celá města. Hlavním hrdinou je psychiatr Albert Tokaj, který řeší „epidemii“ podivné nemoci jménem Syndrom uzavření, což jej zavádí do stále temnějších zákoutí onoho světa. Je jasné, že se tam někde krčí tajemství, co by možná měla zůstat raději skryta. Co se týče techničtějších záležitostí, půjde o survival hororovou střílečku, na jejíž podobu se můžete podívat v traileru po rozkliku v článku.

Hru na Unreal Engine 3 vytvořili vývojáři z nezávislého týmu Nicolas Intoxicate a vydat ji hodlají v průběhu listopadu, tedy skoro za chvilku. Sázet by měla na temnou a klaustrofobickou atmosféru, kterou se budete coby poněkud drsnější psychiatr probíjet a odkrývat celé tajemství nemoci, jež může zničit lidstvo. Právě příběh by neměl být tentokrát brán na hůl, takže se tuhle indie hru vyplatí sledovat. Nevypadá vůbec zle.

zdroj: Archiv

Nejnovější články