Zombie režim pro Battlefield 2042 dopadl fiaskem
zdroj: Electronic Arts

Zombie režim pro Battlefield 2042 dopadl fiaskem

24. 1. 2022 11:01 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Battlefield 2042 se i měsíce po vydání stále potácí v problémech, hra rychle ztrácí svou komunitu a v EA už údajně začínají hledat řešení, přičemž na stole má být i částečný přechod na free-to-play model. Smutný osud kdysi výstavní značky studia DICE podtrhuje i nový update, který přišel koncem minulého týdne a měl zpřístupnit režim Zombie Survival v komunitním módu Portal, dopadlo to ale neslavně.

Fanoušci si totiž okamžitě začali stěžovat na naprosto neadekvátní rychlost získávání XP, kvůli čemuž se ze Zombie Survivalu dle jejich slov stal především ideální tréninkový program pro boty. Netrvalo dlouho a vývojáři z DICE si problému všimli a režim znovu odstranili. Nahradil jej event Gun Master 2042.

Na sociálních sítích se k situaci vyjádřil vedoucí designer z Ripple Effect Studios Justin Wiebe. Omluvil se za chybu svého týmu a zmínil, že chtěli prostě udělat zábavný zombie mód a tato touha zatemnila jejich rozhodovací schopnosti. Zombie Survival v publikované podobě dle jeho slov neměl opustil kontrolní proces.

Ovzduší kolem Battlefieldu 2042 v každém případě čpí bezradností a bude zajímavé sledovat, zda vydavatelství EA trpělivě vyčká na nějakou formu nápravy, nebo podporu potichu zařízne a své zdroje využije na jiné projekty.

Nejnovější články