Uzavřený test Ghost Recon Frontline se odkládá na neurčito
zdroj: Ubisoft

Uzavřený test Ghost Recon Frontline se odkládá na neurčito

14. 10. 2021 11:10 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Minulý týden jsme vás informovali o tom, že se Ubisoft hodlá podruhé vydat do vln žánru battle royale s nově oznámeným titulem Ghost Recon Frontline. Navzdory tomu, že je hra stále ještě v rané fázi vývoje, měl dnes započít uzavřený test, který by hráčům dovolil nahlédnout pod pokličku a vývojářům zase poskytl potřebná data.

Na poslední chvíli byl ale zrušen, a to bez udání konkrétních důvodů nebo nového termínu konání. Ubisoft se v postu na sociálních sítích vyjádřil jen v tom smyslu, že chce hráčům poskytnout co nejlepší zážitek, a proto hra potřebuje ještě nějaký čas navíc.

Nový Ghost Recon bude free-to-play hrou obsahující několik hratelných režimů. Tím výsostným mají být Expeditions, v nichž 102 hráčů, rozdělených do tříčlenných týmů, plní sadu úkolů, než mohou opustit zónu konfliktu. Toto battle royale s rozšiřujícími prvky pak doplňují další herní módy, jako je třeba Control, v němž proti sobě stojí dva týmy po devíti hráčích, řeč je ale i o klasickém střílení v aréně.

Nutno podotknout, že si Ghost Recon Frontline zatím u hráčů moc velkou popularitu nezískal. Série, která bývala synonymem kooperativních taktických akcí, nabrala nečekaný směr a letití příznivci jí to nemohou odpustit. Oznamující trailer má na YouTube víc než trojnásobný počet disliků oproti pozitivním palcům nahoru. 

Není to poprvé, co se Ubisoft o průlom v battle royale snaží, už loni v létě přišel se hrou Hyper Scape, která žánr inovovala o vertikálnější hratelnost. Uvidíme, zda Frontline uspěje víc, o Hyper Scape se totiž od vydání prakticky nemluví.

Nejnovější články