Ubisoft má brzy vydat free-to-play sci-fi battle royale Hyper Scape

30. 6. 2020 15:26 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

I Ubisoft se pokouší naskočit na rozjetý vlak žánru battle royale. Alespoň to tvrdí esportový konzultant Rod Breslau, podle nějž měla společnost brzy odhalit titul s kódovým označením Prisma Dimensions, jehož web už je s oficiálním posvěcením venku. Pod ním se ve skutečnosti ukrývá Hyper Scape, rychlá multiplayerová battle royale střílečka od Ubisoft Montreal, tvůrců Rainbow Six Siege nebo For Honor.

Breslau tvrdí, že by ještě během příštího týdne měla začít uzavřená beta, už 12. července by ale Hyper Scape mělo otevřít své brány pro všechny. Ubisoft ho tak zřejmě vydá během své letošní digitální tiskové konference, která nahradí tu ze zrušené výstavy E3.

V případě nové battle royale se pak prý počítá s integrací streamovací služby Twitch na pokročilé a dříve neviděné úrovni. Podle Breslaua by tak chat měl mít možnost ovlivnit přímo dění ve hře. Podobně jako v případě Valorant nebo Apex Legends Ubisoft přizval k launchi stovky streamerů a influencerů, kteří mají pomoct novou battle royale patřičně zpropagovat.

Hyper Scape zatím vyjde čistě v PC verzi, konzolové porty by se měly objevit do konce letošního roku. V jejich případě se pak počítá i s crossplayem.

Oficiální odhalení se zatím vztahuje pouze na teasovací stránku výše zmíněných Prisma Dimensions s prohlídkou virtuálního města Neo Arcadia. Více informací slibuje zveřejnit 2. července.

Nejnovější články