Super Seducer 3 na Steamu nevyjde
zdroj: Steampowered

Super Seducer 3 na Steamu nevyjde

22. 3. 2021 10:46 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Super Seducer 3 je otřesnou, nezábavnou antihrou, o jejíž nekvalitách si můžete přečíst v naší recenzi, případně se podívat na GamesPlay. Její autor, samozvaný vztahový guru Richard La Ruina, má ovšem ještě jeden, o poznání větší problém - Steam ji totiž odmítá prodávat. A vypadá to, že nyní je rozhodnutí Valve definitivní.

La Ruina se se Steamem o vydání Super Seducera 3 přetahuje už dlouhé týdny. Nejpopulárnější digitální distributor her uvedl, že kamenem úrazu je zobrazování eroticky laděných záběrů skutečných lidí. To vedlo k vytvoření cenzurované verze, která drtivou většinu lechtivého obsahu velmi nevybíravým způsobem skryla. Ani to ovšem nestačilo.

La Ruina se v uplynulých dnech na Twitteru podělil o zřejmě finální konverzaci se Steamem, z níž vyplývá, že společnost skutečně nemá zájem znovu podrobit Super Seducer 3 kontrole a případně jej uvést na svůj obchod. Zároveň autorovi nabízí vrácení peněz za listing titulu, který na Steamu visí od roku 2018.

Je velmi pravděpodobné, že se La Ruina pokusí hru vydat skrz jinou distribuci, ostatně ve svých prohlášeních se ohání více 60 tisíci uživateli, kteří si třetí díl jeho balícího simulátoru dali do seznamu přání. Zbylé první dva díly série jsou na Steamu stále k dispozici. 

Nejnovější články