zdroj: Sony

Podívejte se na vtipné bugy z vývoje God of War Ragnarök

18. 11. 2023 12:00 | Novinky | autor: Jakub Malchárek |

Že i takovým profesionálům, jakými jsou ve studiu Santa Monica, se občas věci nepovedou, dokládá videosbírka bugů a glitchů z vývoje God of War: Ragnarök, kterou můžete zhlédnout výše. Kratos a severští bohové se vlivem technologických nezdarů mění z nesmrtelných drsňáků v neforemné nudle s končetinami zkroucenými do groteskních úhlů a děsivě pokřivenými obličeji.

Sestřih vtipných chyb slouží jako poděkování oddělení kvality za jejich trpělivost a příkladnou práci právě při odhalování podobných šotků. Montáž sestříhal sám Tim Ward, šéf QA Santa Monica Studio. Divákům pak umožní nahlédnout za oponu vývoje, protože se vám naskytnou pohledy na rozpracované lokace plné neotexturované geometrie a dočasných objektů.

Santa Monica má obecně zajímavou historii ve zveřejňování různého bonusového materiálu ze zákulisí vývoje. Připomeňme si například dvouhodinový dokument z vývoje God of War, epizodu Becoming Kratos s Christopherem Judgem o nesnázích motion capture a dabingu nebo třeba podobný sestřih bugů a glitchů z pět let starého rebootu.

Nejnovější články