Nový trailer na Forspoken baví internet svou trapností
zdroj: Foto: Square Enix

Nový trailer na Forspoken baví internet svou trapností

12. 8. 2022 15:40 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Akční RPG Forspoken se po nedávném druhém odkladu chtělo připomenout krátkou upoutávkou, místo těšení na lednové vydání ale půlminutové video vyvolalo hlavně spoustu posměchu a okamžitě se stalo zdrojem spousty zábavných parodií.

Co je tady vlastně k smíchu? Samotné záběry, byť trochu zběsile sestříhané, jsou vlastně v pohodě. Horší je to s tím, co hlavní hrdinka Frey říká, a jak to její dabérka Ella Balinska pronáší. „Takže si to shrňme. Jsem někde, kde se tomu určitě neříká Země... Vidím zku*vený draky a... jo, povídám si s náramkem. Aha, oukej, tohle já teďka dělám. Kouzlím, zabíjím namakaný příšery... Nejspíš budu brzo i lítat,“ vysvětluje Frey s dikcí a oduševnělostí šestnáctky, která to na místní diskotéce přehnala s mojity za 89,- a teď se před domovními dveřmi snaží uklidnit, aby to na ní doma nepoznali.

Nic proti sebeironickým postavám, ve hrách si navíc pro sebe povídá kde kdo. V tomhle případě to ale působí jako jedna velká křeč, která je tak nenuceně nucená, až to začíná bolet. Na druhou stranu, takový Stranger of Paradise byl v trailerech taky trapný až hrůza a jakou mu to zajistilo pozornost.

Pokud vás tenhle klip na hraní Forspoken příliš nenavnadil, nejste sami. Ale naštěstí máme internet a lidi se spoustou volného času, kteří neváhali a nepromeškali příležitost se do této marné marketingové snahy trochu strefit. Jak by to vypadalo, kdyby se podobný způsob propagace rozhodli zvolit třeba ve FromSoftware, Sony nebo Sega? V odpovědích k původnímu twitterovému příspěvku najdete stovky dalších variací.


Snad vám parodie na nepovedený trailer zkrátí čekání na samotné Forspoken, které má po svém druhém odkladu vyjít 24. ledna 2023 na PC a PS5. Doufejme, že samotná hra bude disponovat lepšími kvalitami, než jakou je nekonečný memový potenciál.

Nejnovější články