Nintendo představuje limitovanou edici Switche v Mariových barvách
zdroj: Nintendo

Nintendo představuje limitovanou edici Switche v Mariových barvách

13. 1. 2021 11:57 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Značka Super Mario Bros slaví 35. narozeniny a Nintendo neponechává nic náhodě. Kromě nedávno vydané kolekce starších 3D dílů a chystaného portu Super Mario 3D World s expanzí Bowser's Fury pro Switch nyní oznámilo i tematickou limitovanou edici své hybridní konzole. 

Mario Red & Blue Edition je přesně taková, jak slibuje název – syté odstíny červené a modré barvy naleznete na všech součástech balení. Výrazně červená je dokovací stanice pro připojení k televizi stejně jako samotná konzole a dvojice ovladačů Joy-con.

V modré barvě je naopak proveden joy-con Grip, s jehož pomocí můžete z malých ovladačů vyrobit provizorní gamepad, a také boční kryty na oba ovladače. Součástí edice je i pouzdro na konzoli ve stejných barvách, které je navíc opatřeno vzorovaným potiskem se součástmi Mariovy garderoby.

Bohužel není jasné, zda bude edice dostupná i u nás, do prodeje má jít v omezeném množství, a to 12. února. Maloobchodní cena je v USA stanovena na 299 dolarů, je tedy stejná jako v případě běžných „velkých“ Switchů.

Nejnovější články