Masivní destrukci v Teardown vyzkoušíte už na konci října
zdroj: tisková zpráva

Masivní destrukci v Teardown vyzkoušíte už na konci října

19. 10. 2020 13:40 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Originální Teardown bere tématiku loupeže jakožto precizní a ideálně tiché činnosti a staví ji na hlavu. Ke kořisti se totiž můžete dostat libovolným způsobem, přičemž možnost absolutní destrukce prostředí vybízí k využívání bizarních prostředků a bourací kladivo je jen začátek.

Ve chvíli, kdy seberete první kousek lupu, rozezní se alarm a začíná štvanice. S nakradeným zbožím musíte rychle uniknout, než dorazí ochranka, takže je zapotřebí prostředí a jeho zničitelnost mazaně využít i k vytvoření ústupové cesty.

Už z trailerů je patrné, že Teardown bude především obřím pískovištěm, kde se fantazii meze nekladou a autoři hru zaplňují množstvím zábavných elementů, až už jde o zbraně, výbušniny, nebo vozidla.

Zač je toho loket, budeme už brzy moci vyzkoušet na vlastní kůži, protože Teardown míří do předběžného přístupu. Na Steam dorazí za 10 dní, 29. října. Na Twitteru to oznámil jeho tvůrce Dennis Gustafson, který vystupuje pod přezdívkou Tuxedolabs a v minulosti pracoval třeba i na LittleBigPlanet pro PlayStation Vita.

V early accessu by hra měla pobýt zhruba rok, během té doby do ní Gustafson přidá příběhovou kampaň a komunitní výzvy. Nevím, jak vy, ale já téhle Red Faction na steroidech určitě dám šanci.

Nejnovější články