Hororový masakr ILL předvádí brutální transformace nepřátel
zdroj: Clout Games

Hororový masakr ILL předvádí brutální transformace nepřátel

27. 1. 2021 16:20 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Hororů, tedy těch opravdu dobrých, není nikdy dost, a je jedno, jestli se spoléhají na duchařské mystérium, nebo na starý dobrý gore. Do té druhé skupiny má spadat i projekt s názvem ILL, na kterém pracuje ruské studio Clout Games. 

O hře samotné toho zatím moc nevíme, vývojáři jsou zjevně na samém počátku produkce a zatím se na sociálních sítích podělili jen o několik krátkých videí, z nichž si ale lze udělat docela slušnou představu o tom, jakým směrem se vydávají. Nutno podotknout, že především z posledního videa by měl radost jak John Carpenter, tak David Cronenberg.

Podobných transformací by ve hře mělo být hodně, autoři chtějí využívat nástrojů a možností Unreal Enginu a zdůrazňují, že bychom je ve hře měli mít možnost sledovat v reálném čase, nejen v rámci cutscén. Starší video zas předvádí systém poškození na modelech nepřátelských monster, taková brokovnice umí s pažemi nebo hlavami nadělat spoustu švandy.

Pokud vás ILL zajímá a chcete vývojáře v jejich snaze podpořit, můžete tak učinit skrz Patreon. Momentálně není jasné, jak dlouho bude čtyřčlennému týmu vývoj trvat ani o jak velký projekt nakonec půjde. Já osobně jsem ale docela navnaděn a doufám, že nezůstane jen u hrstky konceptů.

Nejnovější články