Cory Barlog žádá fanoušky God of War o trpělivost
zdroj: Sony Santa Monica

Cory Barlog žádá fanoušky God of War o trpělivost

30. 6. 2022 12:47 | Novinky | autor: Pavel Makal |

God of War Ragnarok je jedním z nejočekávanějších titulů letošního podzimu, jenže toho o něm zatím příliš mnoho nevíme. Ve skutečnosti neznáme ani termín vydání: Ačkoli měla hra původně vyjít už loni, nakonec byla odložena na letošek, ovšem bez konkrétního data.

Po internetu se už objevila řada spekulací o tom, že vývojáři ze Santa Monica Studios nestíhají a Kratos se synáčkem se nakonec vrátí až příští rok. Tyto zprávy ovšem prakticky okamžitě popřel Bloomberg, konkrétně Jason Schreier, podle kterého se informace nezakládají na pravdě a Ragnarok je stále v plánu na letošní sezónu.

Cory Barlog, kreativní ředitel studia a šéf vývoje minulého dílu, který ovšem svou roli v případě Ragnaroku neopakuje, nyní na Twitteru klidní fanoušky a ubezpečuje je, že kdyby mohl, okamžitě by se s nimi podělil o všechny patřičné informace. Prosí je ale o trpělivost, kýžené detaily prý budou zveřejněny tak brzy, jak to jen okolnosti dovolí. Dodal také, že studio dělá hry pro hráče a kvůli hráčům.

Podle spekulací, které se momentálně objevují z různých zdrojů, by měl God of War Ragnarok vyjít v listopadu. Termín vydání se prý dozvíme v nejbližších dnech. Původní odklad z loňského na letošní rok byl údajně zapříčiněn tím, že hra by nevyšla v té nejlepší možné podobě a zároveň by studio nemohlo garantovat běžné pracovní podmínky svým zaměstnancům.

Ať už bude datum vydání jakékoli, vyjde Ragnarok na současné i minulé generaci PlayStationu.

Nejnovější články