Batgirl z Gotham Knights představuje své tanečně-bojové kreace

23. 7. 2022 12:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Batgirl je další hrdinkou ze čtveřice protagonistů chystané akční adventury Gotham Knights, která si vysloužila vlastní trailer a mohla se nám tak ukázat v celé své kráse. Právě na jejích bedrech totiž leží pořádně těžké břímě: Nepřišla jen o Batmana, ale i o svého otce, Jima Gordona, slavného policejního komisaře.

Dívka ale ví, jak je pro obyvatele Gothamu důležité mít nějaký symbol, v který mohou věřit a upínat se k němu v chvílích nejhorších. Proto se Barbara Gordon, specialistka na získávání informací a hackování, v noci obléká do přiléhavého kostýmu s křídly, aby chránila nevinné s pomocí capoeiry a džiu-džitsu.

Na padouchy jde především svým věrným obuškem, přesněji tonfou, kterou může kdykoliv rozdělit na dva kusy spojené lanem, čímž z tonfy vznikají nunčaky. Nejenomže tato všestranná zbraň rozdává pořádné rány, zároveň umí posloužit jako vystřelovací hák a Batgirl bleskurychle přiblížit k jejímu cíli.

Připomeňme, že zbylými třemi hrdiny hry Gotham Knights jsou Robin, Nightwing a Red Hood, přičemž se nejedná o kooperaci pro čtyři hráče. Gotham Knights můžete hrát maximálně ve dvou a užívat si tak komba mezi jednotlivými hrdiny, ale stejně tak je možné hru odehrát sólově. A to od 25. října na PC, PlayStationu 5 a Xboxu Series X|S.

Nejnovější články