O kolik zlevní 3DS v ČR, jak se dostat k 20 hrám zdarma
zdroj: tisková zpráva

O kolik zlevní 3DS v ČR, jak se dostat k 20 hrám zdarma

5. 8. 2011 15:58 | Novinky | autor: levis |

Evropská pobočka Nintenda dnes oznámila, že prodejní cena handheldu Nintendo 3DS již od příštího pátku klesne zhruba o třetinu. Finální cena bude dál záležet na jednotlivých prodejcích, vzhledem k stávajícím cenám v rozmezí 5700-6600 Kč lze střízlivě očekávat, že 3DS by v Čechách mohlo stát okolo 4800-4900 Kč. Zlevnění o celou třetinu, jaké proběhne ve zbytku světa, je na českém trhu podle informací Games.cz výhledově nereálné.

K tomu se váže druhá zpráva, totiž, že všichni stávající majitelé konzole 3DS si díky novému programu 3DS Ambasador Programme budou moci stáhnout dvacet her zdarma. Protože u nás není oficiální eshop podporovaný, čeští hráči svého bonusu využijí skrze dva exkluzivní updaty, které mají být ke stažení ode dneška do 11. srpna.

Po aplikování dnešního updatu se půjde zaregistrovat, druhý update už pak umožní samotné stahování her. Pro stáhnutí updatu máte jít přes Home Menu do nastavení Other Settings a vybrat System Update. "Prosím, mějte v patrnosti že Wi-Fi internetové připojení je pro update nezbytné," doplňuje česká tiskovka.

A co že si stávající majitelé 3DS budou moci pořídit? Konkrétně pújde o deset titulů pro NES a deset pro GameBoy, resp. GameBoy Advance ve verzích pro 3DS. Na výběr bude např. Super Mario Bros, Donkey Kong Jr, Ice Cliber, Legend of Zelda, z gameboyáckých titulů třeba Metroid Fusion, Mario Kart Super Circuit, Yoshi's Island a další.

Nejnovější články