Na Silvestra čekejte invazi démonů v nové kampani pro modifikaci Brutal Doom
Brutal Doom | zdroj: tisková zpráva

Na Silvestra čekejte invazi démonů v nové kampani pro modifikaci Brutal Doom

28. 12. 2015 14:30 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Modifikace Brutal Doom se prezentace krve a bezuzdného násilí opravdu neštítí. Naopak, jak dokazuje trailer, na jehož záběrech krev stříká horem dolem, nepřátelé rozhazují končetinami všemi směry a celé je to zábavně přehnané. Tvůrce navíc na ModDB konečně oznámil termín vydání nové verze modu a spolu s ní se hráči dočkají i takzvaného Starter Packu, který přinese pořádný nášup nových map a zajímavě znějící kampaň.

Krom řady menších oprav a úprav nabídne nová verze hlavně nový obsah, který dělá čest názvu modifikace - spočívá především v nových animacích smrti. Za další tvůrci modu vypichují především lepší optimalizaci hry/modu, ale řadu hráčů asi bude zajímat právě nový obsah v rámci Starter Packu.

"Startovací balíček", který vyjde samostatně a není součástí updatu, nabídne 32 nových map, které se odehrávají v pekelných městech, na vesmírných základnách i ve městech "normálních. Dohromady tvoří ucelenou kampaň o invazi démonů, která začíná na základně UAC na Marsu, aby se následně přesunula do Los Angeles a dalších lokací. Kampaň nabídne nové bossáky a díky lepší optimalizaci se může na scéně objevit několik stovek nepřátel. Jednotlivé mapy na sebe navíc přímo navazují - druhá začíná tam, kde ta první skončila, a to včetně denní doby.

Fanouškům Doom a Brutal Doom modifikace tedy přinese Starter Pack a nový update spoustu nové zábavy, která bude k dispozici stylově 31. prosince. Obojí v den vydání najdete na ModDB.

zdroj: Archiv

Nejnovější články