Bungie potvrzuje odklad rozšíření The Final Shape pro Destiny 2
zdroj: Foto: Bungie

Bungie potvrzuje odklad rozšíření The Final Shape pro Destiny 2

28. 11. 2023 12:10 | Bleskovky | autor: Ondřej Partl |

Fanoušci střílečky Destiny 2 si nakonec na ambiciózní rozšíření The Final Shape musí počkat o několik měsíců déle. Bungie začátkem týdne potvrdilo dříve spekulovaný odklad, kvůli němuž expanze vyjde až 4. června místo původního 27. února.

Podle oficiálního prohlášení se datadisk odkládá, aby tým mohl přinést „větší a odvážnější vizi“. Daleko pravděpodobnější ale je, že se jedná o důsledek nepříliš vlídných ohlasů na předchozí rozšíření Lightfall. Proto si tým bere více času, aby se postaral, že fanoušci budou tentokrát spokojení.

Odložená expanze má samozřejmě i dopad na harmonogram dalšího chystaného obsahu. Nová sezóna Season of the Wish začíná dnes a potrvá až do vydání The Final Shape. Její hlavní obsahová porce bude vycházet mezi listopadem a únorem. Od února pak dorazí speciální týdenní questy a Moments of Triumph s unikátními odměnami. V březnu dojde na spuštění Guardian Games, zatímco v dubnu vyjde speciální update Into the Light sloužící k překlenutí aktuálních událostí do rozšíření. Květen ještě přinese 3 PvP mapy.

Potvrzení přichází jen měsíc poté, co v Bungie došlo k propouštění, během něhož se studio mělo zbavit zhruba 8 procent zaměstnanců.

Nejnovější články