Povedený filmeček vás láká k detektivce Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter
zdroj: tisková zpráva

Povedený filmeček vás láká k detektivce Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter

2. 3. 2016 18:55 | Video | autor: Honza Konfršt |

Nikoli ukázkou hratelnosti, ale umu grafiků se pyšní nová ukázka dalšího videoherního dobrodružství slavného britského detektiva jménem Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter. Titul vyjde 27. května na Xbox One, PC a PS4. Ukázka s názvem A Mystic Trip po stránce hratelnosti neukazuje nic, navozuje však sympaticky potemnělou atmosféru viktoriánského Londýna a láká k zápletce, ve kterém se drobná slečna jménem Katelyn objeví u domu 221B v Baker Street.

The Devil’s Daughter je již osmou velkou hrou, jejímž hlavním hrdinou je nejslavnější detektiv. Poprvé ale hra nevyjde pod vydavatelskou hlavičkou Focus Home Interactive, od nichž přebírá sérii Bigben Interactive. Jinak by se ale mělo jednat o tradiční sherlockovské dobrodružství, protože vývoj mají stále na starosti tvůrci ze studia Frogwares, kteří stojí za předešlými hrami s Holmesem.

Při představení hry slibovali hutný a volbami hráče ovlivňovaný příběh, zapeklité případy a navrch také akčnější scény. Nový díl by pak měl být ozvláštněný tím, že Holmes bude nejenom odhalovat tajemství, ale také se bude snažit jedno velké udržet pod pokličkou. Nový trailer pak napovídá, že svou roli sehraje i okultismus, který patří ke koření extravagantnějších příběhů z doby rozkvětu britského impéria.

zdroj: Archiv

Nejnovější články