Osmé herní dobrodružství Sherlocka Holmese nese podtitul The Devil's Daughter
zdroj: tisková zpráva

Osmé herní dobrodružství Sherlocka Holmese nese podtitul The Devil's Daughter

21. 10. 2015 11:15 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Vydavatel Bigben Interactive a vývojáři ze týmu Frogwares oznamují další pokračování videoherního dobrodružství slavného anglického detektiva – Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter. Od roku 2002 se bude jednat o celkem již osmý velký titul, jenž si bere příklad ze slavné postavy Sira Arthura Conana Doylea. Vývojáři nám i tentokrát slibují hutný příběh protkaný řadou zapeklitých případů. Navrch plánují přidat promyšlenou hratelnost i dějství větvené na základě vlastních rozhodnutí hráče.

Vedle prvních střípků informací se můžete podívat také na první trojici obrázků. Na těch lze spatřit skutečně parádně vymodelované prostředí viktoriánského Londýna a k tomu také jednu akční momentku samotného hlavního hrdiny. Před něj bude postavena pětice nových případů, v nichž bude opět jednou potřeba zapojit důvtip a namáhat šedou kůru mozkovou. Výsledek samotný je potom pevně v rukách hráčů s tím, že každá volba by měla mít své opodstatněné následky.

Vývojáři rovněž slibují velké otevřené lokace a navrch také řadu akčních pasáží, jež by měly rozbít jinak vlažnou detektivní hratelnost. Příběh samotný by se pak měl motat okolo rodinných trablí, okultismu a dočkat bychom se měli také zápletky plné lidských emocí. Vcelku vágní definice, ale brzy bychom se však měli dočkat bližších informací – od 28. října do 1. listopadu bude probíhat akce Paris Games Week, kde bude blíže poodhalen tento i řada dalších titulů.

Nejnovější články