Naughty Dog spustili multiplayer betu Uncharted 4 a nechali Nathana zmlátit v novém videu
zdroj: tisková zpráva

Naughty Dog spustili multiplayer betu Uncharted 4 a nechali Nathana zmlátit v novém videu

4. 12. 2015 13:30 | Video | autor: Adam Homola |

Po nedávné ukázce multiplayeru nastala chvíle předvést i kampaň, která je hlavním tahákem Uncharted 4: A Thief's End. Vývojáři ze studia Naughty Dog se během The Game Awards pochlubili krátkým příběhovým klipem z kampaně, který Drakeovu protivnici Nadine Ross.

S Nadine se Nathan Drake potká v knihovně a je zjevné, že drsná žena dostojí své pozici druhého hlavního oponenta, když hlavního hrdinu pořádně praští a omlátí jej o knihovnu. Ostatně, jako šéfka žoldnéřské organizace z Jihoafrické republiky by si měla umět poradit s konkurencí. Klip bohužel skončí před zřejmě pořádnou bitkou, na kterou si budeme muset počkat až do vydání hry 18. března 2016.

Vedle ukázky ze singleplayeru se Naughty Dog pochlubili s multiplayerovou betou, která už běží a dostane se do ní každý, kdo si koupil Uncharted: The Nathan Drake Collection, má předplacenou službu PlayStation Plus a má platné uložené pozice ze hry. Pokud tyto podmínky splňujete, můžete začít stahovat 7 GB velkou betu.

zdroj: Archiv

Beta běží do 13. prosince a vývojářům poslouží k doladění vybalancování a otestování serverové infrastruktury. Měli byste vědět, že jakýkoliv progres v betě se do plné hry nepřenese. V betě můžete vyzkoušet novinku v podobě NPC sidekicků, "powerupy" ve formě Mysticals a zahrát si lze za různé postavy: Drakea, Sullyho, Elenu, Sama, Katherine Marlow, Lazarevice a další.

Beta obsahuje dva módy Team Deathmatch a dvě mapy: tropický Island a Madagascar City. Na detailní FAQ ohledně bety se můžete podívat na PlayStation Blogu, nebo si betu můžete rovnou stáhnout z PSN a vyzkoušet si všechny novinky na vlastní kůži.

Nejnovější články