Další video z Mafie III představuje irského anarchistu Burkea
zdroj: tisková zpráva

Další video z Mafie III představuje irského anarchistu Burkea

5. 8. 2016 16:35 | Video | autor: Václav Pecháček |

Když chcete svrhnout všemocnou zločineckou organizaci a sami přebrat její pozici na trhu, budete k tomu potřebovat nějaké ty kamarády a spojence. Své o tom ví i Lincoln Clay, který se v nadcházející Mafii III bude moci spolehnout i na chlapíka jménem Thomas Burke. Ten se představuje v nejnovějším traileru.

Burke je šéfem irského gangu a kromě obdivuhodného kníru, který by mu trpce záviděl sám Hercule Poirot, se může pochlubit také poměrně netradičním přístupem k životu a společnosti. Je to totiž radikální anarchista, kterému jsou zřejmě vedlejší následky jeho činů upřímně ukradené. Jediné, na čem záleží, je pomstít se italské mafii, která ublížila jemu i jeho organizaci.

Podle ukázky se zdá, že Burke si rozumí jak s odstřelovačkou, tak s pořádnou porcí výbušnin. Trailer ostatně hlásá, že Burke a jeho nová rodina buď město New Bordeaux ovládnou, nebo ho vypálí do základů. On už sám hlavní hrdina Lincoln podle dosavadních informací vypadá jako pořádný psychopat, ale tenhle kníratý Ir ho, zdá se, v tomhle ohledu ještě výrazně překonává.

Podaří se vývojářům ze studia Hangar 13 navázat na pamětihodné postavy posledních dvou Mafií? Tak to se celý herní svět dozví 7. října. To je ještě spousta času, během kterého si můžete prohlédnout profily Burkeových kolegů Lincolna a Cassandry.

zdroj: Archiv

Nejnovější články