Druhá epizoda Wolf Among Us vyjde až v příštím roce
zdroj: tisková zpráva

Druhá epizoda Wolf Among Us vyjde až v příštím roce

9. 12. 2013 16:44 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Telltale Games nezahálí, co do přípravy více her najednou (kromě druhé řady Walking Dead nyní oznámili přípravu Hry o trůny a Borderlands), ale co se týče vydávání epizod pro běžící „herní série“, už to není úplně ideální. Pokud jste propadli malebnému a uhrančivému světu The Wolf Among Us, asi vás nepotěší potvrzení, že další epizoda vyjde až po svátcích, čili doufejme, že během ledna.

Druhá epizoda se jmenuje Smoke & Mirrors a představí se v ní Jack, který vylezl na onen fazolový stonek- tedy jedna z klasických postav komiksu Fables. Jack to v komiksu dokonce dotáhl na svou vlastní souběžnou řadu. Kromě něj se ve hře objeví i undergroundový klub Pudding & Pie, který je zachycený na druhém obrázku v článku.

Smoke & Mirrors je prý blízko dokončení, ale dovolím si říci, že Telltale nepředvádí zrovna nejrychlejší vydávání epizod. Což je obecně problém studií, která se zaměří na epizodický obsah. Hráčům se prostě nebude chtít čekat čtvrt roku na pokračování příběhu. Někteří to dávají i celkem hlasitě najevo a jiní si prostě hru nekoupí, dokud nebudou vydané alespoň dvě epizody, aby si zážitek zas tolik nekouskovali.

Do toho se samozřejmě motá ještě příprava iOS verzí (vyšla minulý týden) a pravděpodobně práce na zmíněné druhé sezoně Walking Dead (která vyjde už 17. prosince), což mezi fanoušky vytváří poněkud výbušnou atmosféru. Cítí se být trochu opomíjeni, že ještě nedostali nový díl. Prozatím tedy můžeme jen stříhat metr nebo si zopakovat jak první díl dopadl, třeba v Milošově recenzi.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články