Shovel Knight: Plague of Shadows

Shovel Knight: Plague of Shadows

Články

Vyšla kompletní edice retro plošinovek Shovel Knight

Shovel Knight: Treasure Trove je kompletní edicí hned pěti vynikajících retro plošinovek, o poslední dva kousky se sbírka od Yacht Club Games rozrostla teprve včera. Ten s podtitulem King of Cards přináší nového hlavního hrdinu a karetní hříčku, přídavek Showdown je zase bojovka pro čtyři hráče.

Rozšíření Shovel Knight: Plague of Shadows vychází 17. září

Plošinovka Shovel Knight byla nečekaným hitem a posbírala více než 70 ocenění za hru roku. Tou největší odměnou však pro autory bezesporu bylo vstřícné přijetí komunitou a velmi slušná prodejní čísla. To se autoři chystají brzy odměnit vydáním bezplatného DLC, které původní hru rozšíří nejen o obrovské množství herního obsahu, ale především o možnost hrát pro jednou také za hrdinu záporného. Dnes se však také konečně dozvídáme, kdy tomu tak bude – již 17. září.

Rozšíření Plague of Shadows pro Shovel Knight nabídne hru za záporáka

Být štědrý se vyplácí a své o tom již brzy budou vědět všichni ti, kteří svými financemi podpořili nezávislou plošinovku Shovel Knight. Autoři totiž v kontextu úspěchu iickstarterové kampaně přislíbili do hry pravidelně a především zdarma přidávat další obsah. A přesně tomu teď chtějí také v praxi dostát a představují první z plánovaných rozšíření pro hru.