Série The Sims: Příběhy života (Life Stories), mazlíčků a trosečníků
zdroj: tisková zpráva

Série The Sims: Příběhy života (Life Stories), mazlíčků a trosečníků

16. 1. 2007 22:22 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Představení tří her, které provedou vašeho Simíka nejen životní poutí plnou dobrodružství a dramatických situací.

Společnost Electronic Arts dnes konečně detailně představila novou podsérii Stories (Příběhy) pro 70-milionový bestseller The Sims, o níž se ví už déle než měsíc. Tato trojice samostatných her, které nevyžadují původní The Sims 2 ani nepodporují datadisky, bude v češtině vždy v ceně 1199-1299 Kč. Nabídnou nový příběhový mód s jednoduše hratelným dějem, během nějž povedete vašeho Simíka životní poutí plnou dobrodružství a dramatických situací. Vedle těchto vytyčených cílů, které vám odemknou odměny, si budete moci vybudovat vysněný domov a vytvořit vlastní příběh v neomezeném klasickém stylu hry.

Ta byla od začátku navržena i pro notebooky, jak po stránce technické (odlehčená grafika, možnost hrát v okně), tak co se týká ovládání (zkratky a automatická pauza pro spuštění či ukončení hry při každém otevření a zavření vašeho laptopu). Jako první vyjde již 2. února 2007 titul The Sims: Life Stories (Životní příběhy), který si můžete předobjednat z TISCALI GameShopu. Vaše postavy v něm projdou zásadními životními zkušenostmi, od prvního rande po první zaměstnání, od hledání toho pravého životního partnera po dlouhotrvající soužití, což dokumentuje patnáctka premiérových screenshotů:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
  • The Sims: Life Stories (Životní příběhy) - 2. února 2007
    Nový mód příběhu s dvěma ději, které sledují život Riley Harlowové a Vincenta Moorea. Oba jsou velmi odlišné osobnosti, které však láska svede na společnou cestu. Komediálně-romantická zápletka, která se točí okolo obou přitažlivých postav hráče provede celkem dvanácti kapitolami, během nichž se báječně pobaví. Hráči mohou provést své Simíky jedinečným a zábavným dějem plným romantiky, intrik a dramatických zvratů. Dá hlavní ženská postava Riley košem nápadníkovi číslo jedna, aby si posléze vzala fešáka číslo dvě a měla s ním děti? Nalezne úspěšný podnikatel Vince svou lásku anebo viníka, jenž stojí za selháními jeho pokusů nalézt ji? Hráči mohou buď najít odpovědi na tyto otázky a další anebo si užít klasické hraní Sims s otevřeným koncem.


  • The Sims: Pet Stories (Příběhy mazlíčků) - léto 2007
    Cvičte, hrajte si a pečujte o své kočičky a pejsky a počítejte s mnoha nečekanými zvraty a změnami. V poutavém módu příběhu budete postaveni před řadu výzev v podobě soutěže o 1. místo v místní soutěži mazlíčků a zvládnutí krocení různých zvířecích povah. Na cestě za dosažením stanovených úkolů můžete rovněž odemykat řadu odměn. V klasickém módu s otevřeným koncem si vytvoříte své Simíky a jejich mazlíčky, postavíte jejich domovy a naučíte svá zvířátka různým kouskům.


  • The Sims: Castaway Stories (Příběhy trosečníků) - zima 2008
    Tentokrát jsou vaši Simíci vyplaveni na tropickém ostrově. Pomožte jim rozjet nový život v neprobádaném ráji v této jednoduše hratelné verzi Sims, uzpůsobené pro přenosné počítače. V módu příběhu budete objevovat ostrov, vybudujete přístřešek, naučte se hledat potravu a vneste do životů vašich Simíků tolik zábavy a pohodlí, co jen bude možné. Na cestě za dosažením stanovených úkolů můžete rovněž odemykat řadu odměn. V klasickém módu s otevřeným koncem si vytvoříte své Simíky a určíte jak se jim bude dařit v jejich novém ostrovním domově. V prostředí, kde může být na pláž vyplaveno cokoli a kdokoli, rozhodnete o tom, jak se jejich příběh rozvine.
zdroj: PR, homepage

jd

Nejnovější články