Oficiální oznámení The Sims 2: Seasons
zdroj: tisková zpráva

Oficiální oznámení The Sims 2: Seasons

7. 12. 2006 22:22 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Pátý datadisk s radostmi čtvera ročních období - s koulovačkami a sněhuláky, zahrádkařením, koupáním či hrabáním listí.

Už zhruba před dvěma měsíci jste se na našich stránkách mohli dočíst o tom, že se chystá další, v pořadí již pátý, datadisk k veleoblíbené sérii od Maxisu - The Sims 2. Dnes tu máme jeho oficiální oznámení a samozřejmě nechybí ani sada prvních screenshotů. Přídavek nese název The Sims 2: Seasons a jak už víte z minulé zprávy, zahrne vaše Simíky radostmi a starostmi čtvera ročních období. Pokud jste pojali podezření, že půjde o pouhou sbírku tématických sezónních předmětů, pak vás můžeme vyvést z omylu.

V The Sims 2: Seasons si budete skutečně moci se svými Simíky dopřát pořádnou koulovačku, postavit sněhuláka, chytat motýly, pořádně se vyválet v právě nahrabané kupce spadaného listí, a tak dále a tak dále. Ovšem to vše patří k těm veselejším záležitostem, které s sebou jaro, léto, podzim a zima přinášejí. Stejně dobře byste ale měli být připraveni na různé strasti - např. omrzliny, úpal, nachlazení a další podobné nepříjemnosti, které vás v případě nepozornosti a při špatném odhadnutí venkovní teploty neminou.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Ale to samozřejmě není vše. The Sims 2: Seasons zpestří už tak dost pestrý svět Simíků o úplně nový (nejen) vizuální zážitek z dramatických a detailně pojatých efektů počasí. Sněhové bouře, hromy, blesky, krupobití, každé roční období bude mít něco. Mimoto, pociťujete v krátkých a temných dnech zimních měsíců deprese? Vězte, že i vaši Simíci je budou mít. Jejich nálady, potřeby, obavy a prožívání vztahů bude nyní ovlivněno rozmary matky přírody. Kdyby se vám i tohle všechno zdálo málo, tak byste ještě měli vědět, že s The Sims 2: Seasons si vaši Simíci budou moci vypěstovat vlastní ovoce a zeleninu a použít ji nejen ke konzumaci, nýbrž také k výrobě různých lektvarů lásky, energetických nápojů, apod.

Vůbec přibude spousta nových aktivit a s nimi příležitost osvojit si nové schopnosti. Například se budete moci zapsat do Klubu zahrádkářů, dozvědět se vše o pěstování květin a nakonec třeba i vyhrát cenu za nejkrásnější zahradu. Anebo se můžete naučit chytat ryby, které se náramně hodí pro odpolední grilování. A co dál? The Sims 2: Seasons vás nechá prozkoumat ještě šest nových zaměstnání, ke kterým se pojí různé speciální odměny za úspěch v daném oboru. Váš Simík se tak může vydat dráhou hudební, může z něj být ale i právník, novinář, učitel, dobrodruh nebo hráč. Že se dočkáte spousty novinek v šatnících vašich virtuálních kamarádů, o tom asi není třeba nijak zvlášť hovořit. K tomu nebude chybět ani nadílka řady nových předmětů. Termínem vydání hry by měl být březen 2007.

Za upozornění na toto oznámení děkujeme domácí fanstránce TheSims2.cz, kde ještě uvádí vznik nové série The Sims Stories, zaměřené hlavně na příběhy postav. Konkrétně půjde o hry s podtituly Life Stories (leden), Pets Stories (léto) a Castaway Stories (zima). Tato obdoba dosavadních mini-přídavků má být více optimalizována pro běh na notebooku.
zdroj: homepage, Sims2.cz

korgull

Nejnovější články