Riddick: Assault on Dark Athena zcela ve tmě
zdroj: tisková zpráva

Riddick: Assault on Dark Athena zcela ve tmě

10. 12. 2008 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Hlavní multiplayerový mód vrhne skupinu hráčů do ztemnělé arény jen s baterkami.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva V posledním čísle amerického OXM se ještě jednou připomněla předělávka střílečky The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena, konkrétně její multiplayerové části, o níž se toho až na pár střípků vloni z května dosud moc nevědělo.

Tím hlavním lákadlem online klání bude zvláštní mód Pitch Black, kdy se hráči ocitnou v jedné velké ztmenělé aréně. Všichni budou vybaveni jen pistolemi a baterkami, až na jednoho: z něj hra udělá rychle se pohybujícího a podstatně lépe vyzbrojeného Riddicka. A lov může začít.

Pokud se hráčům podaří Riddicka (který ve tmě samozřejmě uvidí bez problémů) spatřit a zabít dřív, než sami ztratí život, nastoupí na jeho místo a kolo začně znova. Takže vlastně jen takové repeté povinného "rybičky, rybičky, rybáři jedou" ze školních tělocviků (nebo z Blacksite: Area 51, jestli jste na těláky nosili omluvenky).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
sada obrázků z minulého týdne

Autoři vedle toho slibují také dvacet map do ostatních módů, mezi nimiž nebude vedle deathmatche a Capture The Flag chybět ještě jedna specialita: Butcher Ray Riot. V něm se hráči po čtveřicích rozdělí do třech týmů hlídačů, vězňů a žoldáků, přičemž každý z nich se bude snažit probojovat až k centrálnímu vypínači ve středu mapy. Vše navíc doplní systém nakupování zbraní přesně jako v Counter-Striku.

The Chronicles of Riddick: Dark Athena vyjde na jaře pro PC, Xbox360 a PS3 - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Trailer z Riddick: Assault on Dark Athena  [3.12.2008 20:20 - jd]
Riddick a Ghostbusters zachráněni  [30.10.2008 12:12 - jd]
Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena  [30.5.2007 12:12 - korgull]
zdroj: OXM US

levis

Nejnovější články