Square Enix a Marvel společně chystají několik her z univerza Avengers
zdroj: tisková zpráva

Square Enix a Marvel společně chystají několik her z univerza Avengers

27. 1. 2017 13:28 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Spousty filmů, seriálů, komiksů, plyšáků a bůhvíčeho dalšího dělají z Iron Mana, Kapitána Ameriky a spol. popkulturní stálici posledních let. Rozsáhlost a úspěšnost téhle invaze na plátna kin a televizní obrazovky by studiu Marvel mohl závidět i sám Thanos. A útok v žádném případě nepolevuje. O tom svědčí i nově oznámené partnerství Marvelu se zkušenými vývojáři ze Square Enix, z něhož by se během pár let mělo zrodit hned několik her s tematikou superhrdinského týmu Avengers.

Podle krátkého teaseru se zdá, že se světem je něco doopravdy špatně. Hulk někde v dáli zuří, Kapitán Amerika ztratil štít, Thorovo kladivo funguje jako hromosvod, železná rukavice Tonyho Starka jen tak uboze poblikává. Vypravěčskou vložku poskytuje ženský hlas, a kdybych musel, hádal bych, že patří Black Widow, protože na konci odhodlaně prohlásí: „Musíme se znovu spojit.“ My! Je jednou z nich! Aha! Což samozřejmě nic neznamená a může se klidně jednat třeba o Scarlet Witch nebo kohokoli jiného.

Bohužel, potvrzených informací zatím opravdu není moc. Jisté je jen to, že nepůjde o převyprávění některého z filmů ani komiksů, ale o úplně novou dějovou linku. A v chystaném světě se prý hráči budou moci bavit celé roky. Že by nějaká forma MMORPG? Nebo jenom klasický marketingový dlouhodobý plán, ze kterého nic pořádného nevzejde? To se uvidí až příští rok, kdy by o „projektu Avengers“ měly být zveřejněny další detaily. 

zdroj: Archiv

Nejnovější články