DLC Dawnguard pro Skyrim u nás bude v krabici a v češtině
zdroj: tisková zpráva

DLC Dawnguard pro Skyrim u nás bude v krabici a v češtině

19. 10. 2012 17:15 | Novinky | autor: Adam Homola |

Cenega dnes formou tiskové zprávy oznámila, že první velké DLC do The Elder Scrolls V: Skyrim, Dawnguard, u nás bude distribuovat v krabicové verzi a s českou lokalizací. Distribuční smlouva se netýká pouze České republiky, ale i Slovenska. Na funkci Dawnguardu se nic nemění, takže si nekoupíte žádné DVDčko s DLCčkem. V krabici budete mít kód pro stažení rozšíření z internetu a pořád budete muset vlastnit samotný Skyrim.

Český krabicový Dawnguard vás vyjde na bez koruny čtyři stovky (doporučená maloobchodní cena) a v obchodech se objeví někdy v průběhu listopadu. Přesné datum vydání zatím Cenega neoznámila, ale má se tak stát brzy. Jestli dojde na distribuci Hearthfire a očekávaného třetího a zatím stále neoznámeného Dragonborn, se zatím neví, ale je to pravděpodobné.

Připomeňme, že Dawnguard vyšel na Xbox 360 na konci června a na PC na začátku srpna, za dvacet dolarů. Hlavním tématem DLC byli upíři, vlkodlaci, změny vzhledu, nové zbraně, boj ze sedla koně a další novoty. S DLCčky do Skyrimu to na PS3 vypadá pořád bledě, přičemž se jako první objevují na Xboxu 360, PC hráči si musí vždycky chvíli počkat. Hlavy děravé si ještě můžou připomenout Dawnguard v povedeném traileru.

Nejnovější články