NHL 16
Věková dostupnost

NHL 16

Články

Best of 2015: Nejlepší sportovní hra

Hraním sportovních her možná neshodíte přebytečná kila a nevylepšíte si koordinaci pohybů, ale co do zábavnosti mají každoročně vydávané přírůstky tohoto žánru rozhodně co nabídnout. Přestože se osvědčené série jako FIFA, NHL nebo PES pohybovaly i v roce 2015 v „bezpečné zóně“ a nepřinesly žádné revoluční změny, fanoušci mohli být spokojeni – nedočkali se totiž ani žádného velkého zklamání. Pozitivní také je, že loňská sportovní sezona nabídla i příchod nečekaných, ale o to průbojnějších nováčků...

Morálka hráčů a porady budou hrát v v Be a GM módu NHL 16 novou a důležitou roli

Přicházet každý rok s novými a novými funkcemi a prvky v sérii NHL musí být pro vývojáře obtížné, ale EA si i pro letošek našla několik zajímavých drobností, které hru oživí. Tyto se týkají Ba GM módu, v němž se stáváte šéfem celého týmu. Být manažerem není jen o tom poskládat k sobě nejlepší hráče.  V NHL 16 v tomto módu bude hrát velkou roli morálka jednotlivých hráčů, jejíž vliv byste měli pocítit přímo na ledě. Vaše různá rozhodnutí, coby manažera týmu, budou mít na morálku různé dopady - každý hráč je jiný, chová se jinak a vnímá věci jinak.

NHL 16 blíže představuje kariérní Be a Pro mód

Léto se pomalu ale jistě blíží ke konci, a to nejen, že znamená pro mnohé ještě školou povinné hráče nástup do pravidelně se vracejících desetiměsíčních galejí, ale také nástup tradičně nabušené podzimní herní sezóny. Tu rok co rok zpestřují vedle klasických vyvražďovaček také tituly sportovní a dnes reflektory dopadly na další přírůstek do série NHL, který bude, jak jinak, lepší než všechny ty předchozí ročníky. A jinak odpověď stále ještě zní ne, opět nevyjde na PC. NHL 16 si nyní můžeme blíže představit i na přiloženém videu, které nám zprostředkovává bližší pohled na kariérní mód Be a Pro.

V NHL 16 se vrací týmový mód EA Sports Hockey League

Oblíbený týmový mód, v němž každý z hráčů zastává roli jednoho hokejisty se vrací v NHL 16. Jelikož se EA Canada zaklínají tím, že chtějí do hry dostat co nejvíce z hráčských preferencí a názorů, mimo jiné si sezvali fanoušky loňské hry a zároveň pravidelné hráče tohoto módu, aby jim řekli své názory a dle toho upravovali hru. O tom je ostatně i video, které oznámení doprovází, nicméně nejde o jedinou informaci.

NHL 16 předvádí nové detailní ovládání bruslení a zpracování puku

Ačkoliv by se mohlo zdát, že největší novinkou NHL 16 budou neoholené vousy hráčů v play-off, pravdou je, že nový ročník oblíbeného hokeje přinese celou řadu novinek. Část z nich představuje nový trailer, který se věnuje především precizní simulaci bruslení, s níž se vám dostane ještě větší přesnosti na ledě a hlavně kterou doplní i nový systém přebírání a zpracování puku. Cíl je prostý a každoročně tradiční – zase o něco realističtější zpracování populárního sportu.

EA si s sebou na E3 přivezli svoji pravidelnou dávku sportů

E3 není živa jen velkým množstvím energy drinků, nedostatkem spánku a pravidelnou dávkou potravy z fast foodu – potřeba je i pohyb a ten nám rok co rok zprostředkovávají velkou dávkou sportovních titulů EA. Samozřejmě se jedná o pohyb virtuální, ale i to se za zatmavenými okny našich doupat počítá a formou trailerů i bližšího infa se nyní můžeme podívat na pětici nových sportovních her – Madden NFL 16, NHL 16, FIFA 16, NBA Live 16 a Rory McIlroy PGA Tour.

Bleskovky

  • 24. 3. 2016 - Do trezoru (The Vault) aplikace EA Access zamíří 29. března Xbox One verze hry NHL 16.

  • 23. 7. 2015 - Od 30. července do 6. srpna dostanou všichni majitelé Xbox One a PS4 a vybraní majitelé PS3 a X360 verze NHL 15 možnost vyzkoušet betaverzi NHL 16 režimu Hockey League (EASHL).

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Hodnocení čtenářů:
60/100
Datum recenze:
27. září 2015
Recenze