Mount & Blade: With Fire & Sword (Warband edice)
Věková dostupnost

Mount & Blade: With Fire & Sword (Warband edice)

Články

GOG nabízí výměnu nepodporované krabicovky za digitální verzi a slevu na spoustu ruských her

GOG se činí a krom nedávného prodloužení lhůty na vrácení omylem zakoupené hry nabízí další uživatelsky příjemnou službu - majitelům krabicových verzí her s již nepodporovaným typem DRM umožní aktivaci těchto titulů na GOG s pomocí původního CD klíče. Namísto krabicovky s otravnou ochranou získá uživatel digitální verzi bez DRM, navíc upravenou pro chod na moderních strojích a operačních systémech. Nabídka se zatím týká jen několika titulů, ale časem by se měla znatelně rozrůst.

Značka Mount & Blade je zpět v rukách vývojářů

Mount & Blade je bez pochyby jednou z her, která se zapsala do indie análů zlatým písmem. Hru vytvořilo studio TaleWorlds a roli vydavatele plnil Paradox. Obě strany teď ale oznámili, že Mount & Blade opouští portfolio Paradoxu a jde zpátky ke svým tvůrcům, kteří tak budou mít svoji sérii kompletně pod kontrolou.

Za přemíru pokračování a málo kreativity mohou prodejci

Na přemíru pokračování a nedostatek odvahy zkoušet nové věci už jsme si postěžovali dost, teď je třeba za to na někoho shodit vinu. A tentokrát ne na velké vydavatelské domy. Šéf Paradox Interactive Fredrik Wester za to viní prodejce, zejména ty z kamenných obchodů.

Nový Mount & Blade: Ohněm a mečem vypadá jako starší bratr

Jednou z nejméně doceněných her posledních let je skvělé sandboxové fantasy RPG Mount &...

Středeční souhrn nových trailerů: Homefront, Trine 2 a další

Nejenom v souvislosti s právě probíhající výstavou GDC se během dnešního dne objevila řada videí, která by pohodlně zaplácla celou homepage Games. K jejich sledování vás proto odkážeme do naší video sekce ve výstavbě, která je každý den průběžně doplňována o nové a nové kousky. A co konkrétně jsme během odpoledně přidali? Pokud vám nevadí němčina, můžete si prohlédnout první video ze standalone datadisku Fall of Setarrif pro Gothic 4, první a druhé video z Mount & Blade: With Fire and Sword – obě prezentují souboje na koni i na vlastních nohou.

Mount & Blade: With Fire and Sword podruhé a snad lépe

Divná situace: Mount & Blade: Ohněm a mečem už vyšel minulý rok (recenze). Jak mohou tvůrci z TaleWorlds tu samou hru tedy opět ohlašovat pod názvem Mount & Blade: With Fire and Sword? Je to zamotané, ale zároveň jednoduché. Ohněm a mečem byla adaptace Mount & Blade konceptu vyrvaná z reálií fiktivní země Calradia a zasazená do východní Evropy 17. století. Byla to hra inspirovaná románem Henryka Sienkiewicze, která však nedopadla nejlépe a vlastně ji nedělali tvůrci z TaleWorlds.
Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
29. července 2011
Recenze