Europa Universalis IV: Art of War
Věková dostupnost

Europa Universalis IV: Art of War

Články

Humble Bundle nabízí Europu Universalis IV se 17 DLC za cenu jednoho rozšíření

Pokud se vaše peněženka ještě nevzpamatovala z vánočního šílenství, ale nejradši byste si i tak udělali radost nějakou hutnou strategií od Paradoxu a neomezovali se přitom jen na základní hru, pak vás zachrání Humble Bundle. Europa Universalis IV, které táhne na sedm let, si vysloužila vlastní balíček s pořádnou porcí dodatků.

Třicetiletá válka v Europa Universalis IV začne na konci října

Tvůrci datadisku Art of War pro povedenou strategii Europa Universalis IV konečně vyjevili datum vydání - stratégové se do třicetileté války mohou pustit už 30. října, kdy se Art of War objeví na pultech obchodů. Čtvrtý datadisk pro EUIV by měl hru proměnit směrem k zábavnějšímu hraní bez nutnosti mikromanagementu každé drobnosti. Menší či větší úpravy přináší skoro na všech frontách a většina se nese v duchu mírných zjednodušení v mezích konceptu.

Paradox oznámil datadisky do Europa Universalis IV a Crusader Kings II

Paradox se poslední dobou rozjíždí. Nejen že si domluvil pěknou smlouvu se Sony a nyní vyzval EA a jejich Sim City skrz Cities: Skylines, nově oznámil také dva datadisky pro své strategické perly. Jeden s názvem Art of War pro Europa Universalis IV a druhý, Chlarlemagne, pro Crusader Kings II. Oba přidají do svých her spoustu nových událostí, mechanik, schopností a způsobů, jak změnit historii. A oba vyjdou již brzy na Windows, Mac a Linux.