Kouzelná bojovka Mirage: Arcane Warfare vyjde v květnu a spouští uzavřenou betu
zdroj: tisková zpráva

Kouzelná bojovka Mirage: Arcane Warfare vyjde v květnu a spouští uzavřenou betu

27. 3. 2017 18:24 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Torn Banner Studios, vývojáři středověké multiplayerové rubačky Chivalry: Medieval Warfare, otvírají magickou bránu. Jejich chystaná řežba Mirage: Arcane Warfare, která skloubí brutální boj zblízka se spoustou explozivních magických schopností, totiž už dnes spouští uzavřenou betu, do níž se dostanete, pokud si hru předobjednáte (například na Steamu). Hrát budete moci skoro až do data vydání, které bylo stanoveno na 23. května.

Spolu s výše zmíněnými informacemi dnes na světlo světa vyplaval také nový trailer, který ukazuje nejen nemilosrdné zabíjení ve fantastických kulisách inspirovaných arabskou a perskou mytologií, ale také specialitu, bez níž by si fanoušci Chivalry své bojování ani nedokázali představit – šílené, bublavé hrdelní řvaní, které příhodně doplňuje stříkající krev a létající končetiny.

zdroj: Archiv

Celá hra připomíná komiksovou estetiku výrazně víc, než jak tomu bylo v případě přeci jen výrazně špinavější a naturalističtější Chivalry, ale akční boj z pohledu první osoby vypadá velice podobně. Teď je otázka, zda se Mirage dokáže dlouhodobě uchytit v narůstající konkurenci multiplayerových „šermířských simulátorů“, například For Honor, Of Kings and Men nebo Mordhau. Sice tu nejde primárně o šerm, ale princip zůstává pořád podobný a konkurence vypadá, minimálně po vizuální stránce, dál.

Nejnovější články